Ledning

Vi som sitter i ledningen har alla lång erfarenhet från Finans och Försäkringsbranschen. Vi har tidigare jobbat på bolag som Länsförsäkringar, Skandia och HQ Bank. Tillsammans har vi över 35 års erfarenhet av att hjälpa våra kunder med deras placeringar och försäkringar. Vår styrelse har en medelålder på 70 år och har i hela sitt yrkesverksamma liv jobbat inom Finans och Försäkringsvärlden. Det tycker vi känns tryggt!

ledning1

Johan Engelbrekts, VD, Grundare & Partner

Reg. Försäkringsförmedlare & Lic. Investeringsrådgivare
Mobil: 070-6050015
johan@engelbrekts.se

Hej och välkommen till Engelbrekts & Partners. Engelbrekts startades av min far 1984 och jag tog över driften 2005. Vi som arbetar här har alla lång erfarenhet av finansiell rådgivning och försäkringsrådgivning.

Vi sätter stort värde på att ha ett nära samarbete med våra kunder. Det är här som vi upplever att vi skiljer oss som mest från större aktörer som ofta har ett väldigt stort antal kunder per rådgivare. Vi vill själva känna att våra kunder tycker vi gör ett bra jobb med deras placeringar och försäkringsskydd. Det vet vi är viktigt för oss över tid för att vi skall uppskatta vårt arbete.

För dig som redan är kund, vill vi rikta ett uppriktigt tack för att du fortsätter att ge oss förtroendet att hjälpa dig. För dig som inte är kund hoppas vi att du tycker vår hemsida är informativ och lärorik och att du fått en positiv bild av oss.

Johan Engelbrekts

+ Nyheter